Pick Szeged csapatblog

Ezen a blogon keresztül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai és a háttérstáb tagjai osztják meg az érdeklődőkkel, hogyan zajlanak mindennapjaik.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.27. 16:49 Pick Szeged kézilabdacsapat

Az első idei BL mérkőzés krónikája - Bella Árpád szemszögéből

Üdvözlöm a Tisztelt Olvasókat!

Csapatunk újabb lehetőséggel szeretné megörvendeztetni szurkolóit, ezért kezdtünk neki a blog írásának.

Úgy gondoltam, hogy a játékosoknak jó példát mutatva én kezdeném, mert így a későbbiekben könnyebben kérhetem őket erre a feladatra.

Az elmúlt hét igen sok munkát hozott, hiszen életünk első BL mérkőzését szerveztük, ahol mi láttuk vendégül a Schaffhausen csapatát, fogadtuk a marketing supervisort, illetve a bírókat és az ellenőrt. A szervezés még augusztus végén elkezdődött, amikor megegyeztünk a helvétekkel abban, hogy Szegeden mi látjuk vendégül őket, míg Svájcban ők állják a számlát. (Halkan jegyzem meg nekünk így a legjobb, de ebbe a variációba csak a Kadetten és a Valladolid egyezett bele..). Az EHF előírja, hogy a transzfert mindig a hazai csapat biztosítja a vendégeknek (bírónak, ellenőrnek, marketingesnek), ezért a csapat busza ment fel Ferihegyre. Szerencsére az ellenőr Bécsből érkezett autóval, míg a két szlovén bíró is saját gépkocsival jött Szegedre, ezért értük nem kellet felmenni Pestre (így egy kicsit spóroltunk J). Péntek estére már mindenki elfoglalta szállását, és az egyik szegedi étteremben vendégül láttuk a teljes delegációt. Itt már látszott, hogy nagyon korrekt, jó hangulatú társasággal van dolgunk. Másnap reggel 10 órakor volt a technikai megbeszélés, ahol a csapatok bemutatják a mezeiket (a kapusét, és a jelzőtrikót külön…) Megbeszéltük a bevonulási ceremóniát, és leellenőrizték a csapatok nevezett játékosainak a papírjait.

Ezután közös ebéden vettünk részt- a hangulat továbbra is kitűnő volt…

Ebéd után a marketinges leellenőrizte a sportcsarnokot, és 10 perc után nagyon megdicsért minket, mert minden rendben volt.

Délután meccs… Életemben nem voltam ennyire ideges, hiszen az elmúlt öt hónap munkája mostanra kezd beérni, és ez a meccs a későbbi elszámolásban nagyon fontos helyre kerülhet!!!

NYERTÜNK!!!!!!!!!!!!!!

Meccs után a sajtótájékoztató következett, amely rendben lezajlott. Nálunk mindenki boldog volt, a Schaffhausennél mindenki szomorú, de hát ilyen a sport… Sajtótájékoztató után irány a VIP, ahol a szponzorokkal beszélgettünk, majd a bírókkal. Este pedig vendégül láttunk mindenkit… Ettünk- ittunk, örültünk…

A vasárnap nehéz volt, mert a marketinges hajnal fél négykor indult (hozzátenném, hogy hajnal egykor még bulizott…). A bírók ebéd után, míg a svájciak délután hagyták el Szegedet.

Hétfőn a minszki vízumokat, szállást, repülőjegyet ellenőriztük le, hogy minden rendben menjen. Ma egy Arany fokozatú szponzorral is egyeztettem. A cég kilétére a dán meccs hetében derül fény, és ahhoz a mérkőzéshez kapcsolódóan kapnak több megjelenési lehetőséget.

 Az élet nem áll meg, persze jó lenne konzerválni a BL tabellát így ahogy van, de még nem lehet. Ez a két pont akkor ér nagyon sokat, ha Minszkben is nyerünk. A CSAPAT hozzáállásából kiindulva nagyon bizakodó vagyok, de próféta nem…

 

Bella Árpád

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pickszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr202327275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildottore 2010.09.28. 07:59:04

Jó ötlet a blog, érdekes volt a cikk, de az üres HTML oldaldobozt és a blogajánlót levehetnétek. Hajrá Szeged!
süti beállítások módosítása