Pick Szeged csapatblog

Ezen a blogon keresztül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai és a háttérstáb tagjai osztják meg az érdeklődőkkel, hogyan zajlanak mindennapjaik.

Friss topikok

Linkblog

2010.10.17. 16:16 Pick Szeged kézilabdacsapat

Herbert Gábor gondolatai a valladolidi meccs után

Jó úton maradtunk. Túl vagyunk a meccsen. Nem jött össze a bravúr, de nincs ok a szégyenkezésre. Szeretném a pozitívumokat kiemelni.

Kikaptunk, de

volt tartása a csapatnak, 6 gólos hátrányban sem adtuk fel

voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények (Tata, Fero, Szabi, Strano)

a kapusainkra mindig számíthatunk (hol Roli, hol Peti nyújt extrát)

CSAPAT vagyunk a pályán kívül is (beszéltem Körtével, üzengettünk Dáviddal és mindenki így gondolkodik és viselkedik)

Ez a Valladolid még veretlen idén a BL-ben, pedig játszott már a Csehovval, megjárta már Svájcot és Fehéroroszországot. Jó csapat, tegnap jobbak voltak, de nem egyértelműen. Ezért maradt bennem pici hiányérzet. Dávid és Körte is ezt emelte ki meccs után. Tavasszal jönnek ők Szegedre, és nem verhetetlenek. Szerintem a Mester összerak minket úgy addigra, hogy azok a pici pluszok, amik még most hiányoznak, meglesznek. Fejlődünk hétről hétre, és ez szerintem kívülről is látszik. Elárulom, most, hogy kicsit kívülről figyeltem az eseményeket, nagyon sok pozitív visszajelzést kap a csapat. Nem csak Szegedről, máshonnan is. Sokak számára szimpatikus ez a gárda. Persze látni kell a hiányosságainkat is, de ezt Skala látja a legjobban, és gyakorlunk is rengeteget, hogy javítsunk rajta. Tudom, sokszor mondjuk, de még mindig TÜRELMET kérünk a szurkolóinktól. Nagyon sokan kitartottak, kitartanak mellettünk és ezt köszönjük nekik!

A következő héten csak egy meccsünk lesz Mezőkövesden, tavaly nagyon megszenvedtünk ott, most el kell hoznunk a 2 pontot. Az biztos, hogy a mi csapatunk erősebb azóta egy Bajorhegyi Ádámmal, akinek a hiányát ők megérezték. Remélem 1 hónap múlva valamelyik Csehov elleni BL meccsen már én is ott lehetek a pályán, és segíteni is tudok majd a bravúrpont megszerzésében. Lehet, hogy egy vesztes mérkőzés után kicsit pozitívra sikerült ez a bejegyzés, de én így látom a jelenlegi helyzetet, és hiszek a sikeres folytatásban.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pickszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr672378829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisviki96 2010.10.20. 18:01:59

Nagyon sok pozitívum , ugyanannyi negatív dolog(ziccerek, hétméteresek...) is volt mérkőzésen, de a TARTÁSA A CSAPATNAK , az NAGYON POZITÍV!!
TÜRELEM MEG VAN A SZURKOLÓKTÓL, CSAK A MEGKEZDETT ÚTRÓL NEM SZABAD LETÉRNI!!!
Mielőbbi gyógyulást, minden jót kívánok Neked, Családodnak és a Csapatnak is:)
Szép estét!
Üdv: Viki
süti beállítások módosítása