Pick Szeged csapatblog

Ezen a blogon keresztül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai és a háttérstáb tagjai osztják meg az érdeklődőkkel, hogyan zajlanak mindennapjaik.

Friss topikok

Linkblog

2010.11.20. 15:36 Pick Szeged kézilabdacsapat

Mikler Roland debütál a blogon

Üdv. Mindenkinek! :)

Megkaptam az instrukciót, miszerint írjak pár szót a blogra, és megmondom őszintén, h nagyon szívesen teszem, ugyanis sok minden történt velem, mióta Szegedre igazoltam.
 
Először is kezdeném a gyönyörű várossal, ami azonnal megfogott, és a szívembe zártam!
Aztán folytatnám azzal a közösséggel, amibe kerültem, és elmondhatom, h az a 16-20 ember, akinek nagy része különböző klubokból érkezett, kezd igazi CSAPATTÁ csiszolódni!
Végül, de nem utolsó sorban folytatnám azzal a 2-3000 emberrel, akik minden fontos meccsünkön a csapat mellett állnak, és jóban-rosszban támogatnak minket! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, ÉS CSAK ÍGY TOVÁBB!!! ;)
 
Túl vagyunk már jó pár fontos mérkőzésen, és merem állítani, h a Csehov elleni bravúros győzelmünk az a pont a csapat életében, ami azt bizonyítja, h nagyon jó úton haladunk!
 
Mindig nehéz egy ilyen idegenbeli mérkőzésre a felkészülés, mind testileg, mind pedig lelkileg. Egy nap eltelik az utazással, ami után a derekak, a térdek és a nyakak rendszerint sztrájkot fújnak! :D Sajnos így van, és ezért a masszőrünknek meg is gyűlik a baja velünk. Általában a meccs napján tart a mester egy átmozgató edzést, ami áll egyrészt egy jó alapos nyújtásos lazításos részből, majd pedig az adott taktika átismétlése a feladat, ami max. 45 percet vesz igénybe. Ezt követi egy ebéd, csendes pihenő, egy kis "csipi" (ami kávét és süteményt jelent), és aztán indulás a nagy derbire!
 
Sajnos Oroszországba már egy jó kis megfázással érkeztem, és ezért leginkább a gyógyulásra próbáltunk ráállni, h a mérkőzésre "egészségesen" tudjak érkezni. Sajnos ez nem sikerült 100%-osan, és ezért "csak" kívülállóként vettem részt, és megmondom őszintén, h a meg nem lévő hangom is elment, amikor remény csillant a győzelemre, mert akkor már nem érdekelt semmi, és üvöltöttem torkom szakadtából! :D
NYERTÜNK!!!!!!!
Úristen el sem hiszem!! :D
Remélem, folytatjuk ezt a sorozatot, és itthon is örömet tudunk majd okozni a szurkolóknak és saját magunknak is! ;)
 
Köszönöm a lehetőséget, és üdvözlök minden kedves Blog olvasót! ;)
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pickszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr342461315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisviki96 2010.11.24. 19:35:54

Az utolsó előtti mondatodra: "Ámen" :)
Nagyon szorítok a CSAPATNAK vasárnap ( is).
Köszönöm a múlt csütörtöki estét! Én is ordítottam a végé:D.
Jó felkészülést, erőt kívánok a továbbiakhoz Neked és a csapatnak is.
Üdv: Viki

kisviki96 2010.11.24. 19:37:36

bocsi: végén
lemardat az "n"
süti beállítások módosítása