Pick Szeged csapatblog

Ezen a blogon keresztül a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának játékosai és a háttérstáb tagjai osztják meg az érdeklődőkkel, hogyan zajlanak mindennapjaik.

Friss topikok

Linkblog

2011.01.13. 10:23 Pick Szeged kézilabdacsapat

Körte elárulja, hogyan dolgozzák le a bejglit.

Üdv. a Blogozóknak!

Hogy úgy mondjam január 3-án Skaliczki mesterrel "in medias res" kezdéssel belecsaptunk a sűrűjébe, és azóta is kemény, alapozó jellegű edzéseket csinálunk. Ez a munkának vitathatatlanul a "fekete levese", viszont valahogy csak le kell dolgozni a karácsonyi bejgliket... :D. Rengeteg erősítő gyakorlatot végzünk, karra, lábra, testre egyaránt, amivel felkészülünk a februárban folytatódó bajnokságra. Persze a kézilabda is előkerül délutánonként, de csak hogy ne felejtsük el, mit is sportolunk valójában. Szóval a kondin, a TRX-en, a futáson és a szökdelésen van a hangsúly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A két ünnep között mindenkinek el kellett mennie mozogni, konkrét feladatot azonban a Szegedtől nem kaptunk, csak a válogatottaknak kellett utasítás szerint dolgozniuk. A kiadott program futásból és kondicionális edzésből állt, melyben mindenkinek posztjára lebontva adták meg a kg-okat, amivel dolgoznia kellett.
 
December 27-én délelőtt 10.30-kor találkoztunk Veszprémben a nemzeti csapat többi tagjával, ahol is naponta 2 edzés volt a program. Délelőttönként ott is az erőnléti edzésen és a futáson volt a hangsúly, míg délután termi labdás edzések folytak taktikával tűzdelve. 30-án játszottuk le az első zárt kapus meccset, melyen, mint bizonyára tudjátok, fölényes győzelmet arattunk. Ez után a megérdemelt pihenő következett pici szilveszterrel fűszerezve, amit én személy szerint pihenéssel töltöttem a családommal, majd január 3-tól, mint már említettem az elején, ismét "felvettük a kesztyűt".
Ahogy a kislányomnak szoktam mondani: Itt a vége, fuss el véle; aki nem hiszi, járjon utána!
 
Utólag is kívánok mindenkinek boldog új évet, erőt, és legfőképp egészséget.
 
Üdvözlettel:
 
Körte

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pickszeged.blog.hu/api/trackback/id/tr982580671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása